Ontstaan vanuit passie

Mijn passie voor interieurbouw is al op jonge leeftijd ontstaan. Na diverse opleidingstrajecten, vele jaren werkervaring in het vakgebied, bundel ik nu alle aspecten die ik belangrijk vind samen binnen van Heeswijk Interieurs.

Oor voor de klant, oog voor detail, een goede mondelinge en schriftelijke communicatie, kwalitatief goede handelingen, maar bovenal maatwerk vanuit het hart! Samen met mijn gepassioneerde collega Gert, streven wij naar kwalitatief en hoogwaardig interieur, volledig naar uw wens!

Van Heeswijk Interieurs

Ons team staat voor deskundigheid, kwaliteit en innovatie. Daarbij staan uw wensen uiteraard centraal. Van ontwerp, tot het maken en plaatsen van uw exclusieve keuken, meubel(s) of interieur. Wij denken met u mee en die ideeën komen tot uiting in schetsen en tekeningen. Het verschil zit in de details. Op basis daarvan krijgt u een offerte. Zijn ontwerp en prijs naar uw zin, dan gaan wij voor u met hart en ziel aan de slag. Wij beloven hoge kwaliteit voor een goede prijs, flexibiliteit en een transparante communicatie en werkwijze.Van Heeswijk Interieurs: Kwaliteit op maat!

Van Heeskwijk interieurs

Wij beloven hoge kwaliteit voor een goede prijs, flexibiliteit en een transparante communicatie en werkwijze.

Diensten

INTERIEURBOUW
MEUBELS
KEUKENS
ZAKELIJK & PARTICULIER

BEDRIJFSGEGEVENS

Kvk: 1233290202
IBAN:NL43RABO0304441929
BTW: NL217835922B01


Socials

©2020 Van Heeswijk Interieurs | All Rights Reserved